Nieuws van het bestuur

Geplaatst Onderwerp Wanneer
04-09-2023 Algemene Ledenvergadering ORV Breda 2023 wo 20 september 2023
Beste verenigingen aangesloten bij het ORV Breda,

Met deze mail nodigen wij jullie van harte uit om aanwezig te zijn op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van het ORV Breda.

DATUMWoensdag 20 september 2023
LOCATIEWoningstichting Woonvizier, Middelmeede 40 Made
INLOOPKoffie/thee en wat lekkers vanaf 19:30 uur
START20:00 uur
AGENDAZie bijlage
PARKERENZie bijlage
NA AFLOOP   Drankjes, hapjes en informeel samenzijn

Ik wil jullie allen vragen om minimaal 1 persoon per vereniging / team aanwezig te laten zijn op deze avond. Dit hoeft niet perse iemand van een bestuur of de contactpersoon van het team te zijn, een speler / speelster van het team is ook van harte welkom.
Aan- en afmelden voor de vergadering kan via deze link. In verband met de catering willen wij graag weten hoeveel personen er deze avond aanwezig zijn, dus vul online het formulier in voor vrijdag 15 september 2023.

--
Met vriendelijke groeten, ORV Breda
Karin Marijnissen

24-09-2022 Koninklijke onderscheiding Karin wo 21 september 2022
KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR KARIN MARIJNISSEN - SECRETARIS ORV BREDA

Tijdens de algemene ledenvergadering van het ORV Breda, die vanwege het 50 jarig bestaan van de vereniging toch al feestelijk verliep, bezorgde burgemeester Paul Depla onze secretaris, Karin Marijnissen, een enorme verrassing door haar de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau bekend te maken.

Deze onderscheiding heeft Karin onder meer verdiend door haar bestuurslidmaatschap van ruim 33 jaar in verschillende posities, haar ambassadeursrol voor de vereniging en niet in de laatste plaats door haar niet aflatende inzet en enthousiasme waarmee zij altijd alle bestuurstaken heeft vervuld.Ook BN De Stem heeft een artikel hierover geschreven.

-0-0-0-0-0-